Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/frappech/public_html/choc-o-lait.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/frappech/public_html/choc-o-lait.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/frappech/public_html/choc-o-lait.bg/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
За нашите продукти | Choc-o-lait

Влизане

Регистриране

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подпомагане на Вашето преживяване на този уебсайт, за управление на достъпа до Вашия акаунт и за други цели, описани в нашата Политика за поверителност.

За нашите продукти

Историята на Choc-o-Lait, които поставиха светът на шоколада върху клечка, започва преди повече от десет години.
Семплата концепцията затопли сърцата на много почитатели на шоколада: просто разбърквате дървена клечка или лъжичка с блок от Callebaut шоколад в чаша горещо мляко и след това се отпускате, и се наслаждавате на истински прекрасен, горещ шоколад с любимият Ви вкус. Нашата широка гама от шоколадови пръчици сега включва 14 вкуса: млечен, черен, лешник, коантро, джинджифил, карамел, кафе, естествена ванилия, органичен млечен и органичен черен , чили, малина, двойно лате и стевия.

Кое е дошло първо : шоколад или шоколад за пиене? Още през 7-ми век маите култивирали какаови зърна и ги използвали, за да направят нещо за пиене . Тази напитка била малко по – горчива от това, което ние сега наричаме горещ шоколад , но е интересно да се знае, че първият шоколад не се е ядял , а се е пиел !
Защото за нас в Choc-о-Lait качеството е на първо място, още от първият ни работен ден избрахме за наш партньор и ексклузивен доставчик на шоколад довереният: Callebaut . Като част от Белгийската шоколадова история, продължаваща повече от 120 години, тази марка споделя знания и опит с нас. И Callebaut не се наричат най-добрите производители на белгийски шоколади напразно. Като едни изкусни майстори на шоколада те разчитат само на себе си, за да намерят най-добрите какаови зърна, които растат в близост до екватора.
Тези зърна се пекат от Callebaut в черупките си , за да се запазят омайващите им аромати . След това те са фино смлени до получаването на уникално какаово, твърдо вещество. Изглед, аромат и вкус са усъвършенствани с добавянето на чисто какаово масло и други съставки, така че шоколадът се разтапя неповторимо. Само тогава шоколадът заслужава печата Callebaut за качеството. И ние в Choc-о-Lait сме щастливи да бъдем част от целият този процес .

Дейвид Рио са занаятчийски продукти за чай и чай лате, съчетаващи източните традиции със западните иновации и стил. Съвместно основана през 1996 г. в Сан Франциско от Дейвид Скот Лоу и Рио Миура, компанията продължава да бъде лидер на пазара в категорията „Премиум Чай“ вече над 20 години.

Горещ, студен или смесен, Дейвид Рио е американският премиум чай. Компанията произвежда висококачествени съставки от цял ​​свят и постоянно се стреми да подобрява и развива нови продукти и процеси. Ангажирани с високите си цели и отвъд чашата, Дейвид Рио употребяват повторно използваеми опаковки, когато е възможно, като същевременно запазват целостта на своите премиум продуктови линии. Всички продукти на Дейвид Рио са лесни за приготвяне, без глутен, хидрогенирани масла и транс-мазнини, не са ГМО, гъвкави са и могат да се използват при печене и други деликатеси.

Първоначално компанията започва да предлага линия от специализирани чайеве, кафета и аксесоари по изцяло японски езиков каталог, за износ в Япония, родната страна на Рио. Първият чай на Дейвид Рио, „Elephant Vanilla“, е предназначен да бъде продаван само в Япония, но непосредственото вътрешно търсене от физически лица и търговци на едро кара Дейвид Рио да предложят чай и на американския пазар. Успехът на Дейвид Рио с „Elephant Vanilla“ вдъхновява Скот и Рио да създадат нов чай ​​с по-силни подправки и така разработват втората си смес – „Tiger spice Chai“, която бързо се превръща в хита на компанията. Оттогава Дейвид Рио продължават да създават иновативни аромати в своята „Линия на застрашени животни“ – премиум чай продукти, за да демонстрира своя ангажимент към хуманното отношение към животните. Всеки продукт носи името на застрашени, уязвими или изчезващи животни.

С тези дълбоки убеждения към хуманното отношение към животните Дейвид Рио даряват средства ежегодно на програмите за слонове и тигри на Международния фонд за хуманно отношение към животните (IFAW). Тези дарения допринасят за глобалните инициативи на IFAW, като защитата на застрашените тигри и слонове по света. Дейвид Рио подкрепя и „Хълмът на полуострова Humane Society & SPCA“ от 2002 г. насам и си партнират с Zoological Park Cat Tales в Мийд, Вашингтон от 1999 г. насам, където компанията е приела бенгалският Тигър, Атлас.

Днес продуктите за чай и чай лате на Дейвид Рио се предлагат в кафенета, ресторанти и специализирани магазини в над 45 страни по света. Със своето силно вътрешно и глобално присъствие, следващата стъпка във визията на компанията беше да се създаде кафене на дребно. През пролетта на 2015 г. Дейвид Рио отвори вратите на Чай Бар от Дейвид Рио, централно кафене на средния пазар в Сан Франциско, за да могат местните и потребителите от цял ​​свят да се насладят на продуктите на Дейвид Рио Чай, както и да имат възможността да споделят най-новите предложения и продукти на Дейвид Рио в процес на разработка.